Visualitzacions de pàgina l'últim mes

dimarts, 17 de març del 2009

BASES DEL CONCURS PER AL DISSENY D'UN LOGOTIP I UN LEMA PEL MUNICIPI DE SES SALINES

1.- DEFINICIÓ DE L’OBJECTE
- És objecte del present concurs propiciar la concurrència d’idees amb la finalitat de seleccionar un logotip o imatge i un lema que representi el municipi de ses Salines. El qual pugui ser utilitzat en totes les activitats en les que hagi d’identificar-se el municipi, com actuacions de publicitat, comunicació, publicacions, projectes, i altres.

2.- REQUISITS DELS ASPIRANTS
- Podran participar totes aquelles persones físiques, que resideixin al municipi de ses Salines.

3.- REQUISITS DELS TREBALLS QUE S’HAN DE PRESENTAR
- La proposta de logotip i lema que es presenti haurà de ser original i inèdita, i haurà de fer referència a alguns dels temes següents:
- Desenvolupament sostenible
- Entorn natural
- Patrimoni cultural
- S’haurà de presentar-se en format DN-A4, en versió color o blanc i negre. Així mateix també poden presentar-se en format CD.
- El treball ha d’incloure un lema a l’elecció del participant, en el qual es faci referència al municipi. Qualsevol dels lemes presentats podrà ser utilitzat per l’Ajuntament independent que sigui o no la proposta guanyadora.
- Els treballs presentats hauran de estar acompanyats per una breu explicació la qual haurà de contenir aquells elements que a judici del seu creador expliquin o ajudin a comprendre la gènesis i significat del logotip.

4.- FORMA I TERMINI EN QUE S’HAN DE PRESENTAR ELS TREBALLS
- El termini d’admissió de les obres serà del dia 17 de març de 2009 fins a les 13 hores del dia 17 d’abril de 2009.
- Les obres es presentaran, juntament amb una sol•licitud, a les oficines de l’Ajuntament de ses Salines, a la Plaça Major núm. 1, de ses Salines o el Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi, al carrer del Doctor Barraquer núm. 5, de la Colònia de Sant Jordi.
La proposta del logotip tindrà , el següent contingut:
SOBRE A: en l'exterior del sobre figurarà el següent text: LOGOTIP PER AL MUNICIPI DE SES SALINES i un pseudònim, a l’elecció del proponent. En l'interior s'inclourà la proposta del logotip i lema, impresa en format DIN-A4 o CD, en versió color o blanc i negre; un escrit o document digital explicatiu que no podrà excedir d'una pàgina de foli. No podrà figurar en el sobre ni en la documentació que s'inclogui cap element que permeti identificar al proponent.
SOBRE B: en l'exterior del sobre figurarà exclusivament el pseudònim triat pel proponent. Dintre del sobre s’inclourà una fulla amb les següents dades: nom i cognoms del proponent, DNI, domicili postal, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.
- Només es presentarà una proposta per persona. Quan es presenti al certamen, cap autor podrà retirar la seva obra per tal de corregir-la, ampliar-la ni per renunciar al premi.

5.- PROCEDIMENT DE CONCESSIÓ DEL PREMI
- El jurat adoptarà les decisions en total independència tenint en compte el valor artístic i simbòlic de la proposta; es a dir, es valorarà el logotip de major atracció visual i el que millor s’identifiqui simbòlicament amb el municipi. Així mateix es valorarà l’originalitat i disseny de les propostes i el seu valor tècnic i qualitat.
- A més de la qualitat i capacitat de representació del logotip, es valorarà positivament les propostes que mostrin una adequació per poder-les reproduir a premsa escrita, panells informatius web i suports multimèdia.
- El simple fet de presentar treballs, suposa acceptar aquestes bases.
- El jurat decidirà per majoria entre les propostes presentades, podent ser declarat desert el premi. El resultat de la decisió serà inapel·lable.
- La fallada del jurat es farà pública en el termini de 10 dies hàbils després de finalitzar el termini de presentació de les obres. L’Ajuntament de ses Salines presentarà en un acte públic, en el marc de la Fira de ses Salines, la proposta guanyadora i la difondrà en el mitjans de comunicació.
- Les propostes presentades passaran a ser propietat exclusiva de l’Ajuntament amb caràcter general, sense reportar drets d’autor.

6.- PREMI.
L’únic premi amb el es gratificarà a la persona guanyadora del logotip serà de 300 euros.

7.- ORGANS COMPETENTS
El jurat que valorarà les propostes presentades estarà compost per:
• Una persona vinculada al món de les arts del municipi de ses Salines.
• Un professor d’arts plàstiques.
• Un funcionari que actuï com a secretari, sense veu ni vot.
• Regidor de Medi Ambient.
La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat es reserva el dret a resoldre qualsevol circumstancia que no es contemplin a les bases.